top of page

KINESITHERAPEUTISCHE REVALIDATIE EN SPORT SPECIFIEKE TESTING EN TRAINING

ORTHOPEDISCHE REVALIDATIE

Het revalidatieprogramma is gebaseerd op kwalitatief bewegingsonderzoek en wordt doorheen het hele revalidatietraject constant bijgestuurd op basis van evaluaties. Zo creëren we een individueel en functioneel trainingsprogramma dat aansluit bij jouw einddoelen, mogelijkheden en verwachtingen.

Anker 1
Robuust
Robuust

SPORT PERFORMANCE SCREENING EN TRAINING

Voor sportbeoefenaars gaan wij in onze kinepraktijk nog een stapje verder. We doen aan doelgerichte sport performance screening en testing. We analyseren je fysieke capaciteiten en stellen met die bevindingen als het ware je fysieke ID op. Het beschrijft nauwkeurig je sterke en zwakke punten. Het wordt afgetoetst met de atletische vereisten van jouw specifieke sportdiscipline. Op basis daarvan maken we een gepersonaliseerd trainingsprogramma op. Om je na je revalidatie weer aan het sporten te krijgen, om je atletische capaciteiten verder te ontwikkelen, om je sportieve prestaties te optimaliseren…

Anker 2

PRE- EN POSTNATALE KINESITHERAPIE 

Begeleiding van de zwangerschap zowel voor als na de bevalling. 

 

Tijdens de zwangerschap verandert er heel wat met je lichaam. Je kan bij ons terecht voor zowel prenatale begeleiding als behandeling van zwangerschap gerelateerde klachten.

 

We starten steeds met een intake gesprek waarin we aandacht besteden aan alle veranderingen die jouw lichaam ondergaat. Daarnaast biedt dit gesprek de mogelijkheid om al jouw vragen te bespreken met onze ervaren kinesitherapeut, Lise.

 

Ook na de zwangerschap en de bevalling is het belangrijk om aandacht te besteden aan je lichaam. Ons doel is jouw doelen helpen mogelijk te maken. We richten ons ondermeer op fysieke training van je lichaam waarvan bekkenbodemtraining en het versterken van buik- en rugspieren een belangrijk deel uitmaakt.

Revalidatie en voeding zijn onafscheidelijk van elkaar! Net daarom vinden we het belangrijk de begeleiding op beide vlakken voor iedere patiënt mogelijk te maken.

 

Bij de opstart van je revalidatie krijg je van ons een gratis consult bij onze diëtist. Hij zal met jou enkele praktische en eenvoudig toepasbare voedingsadviezen bespreken die jouw inspanning tijdens je revalidatie nog beter laten renderen. Een uniek concept in België!*

 

*enkel toepasbaar bij opstart van acute (Fa)- pathologie.

 

Heb je om andere redenen interesse in persoonlijke begeleiding door onze diëtist? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op voor een afspraak.

DIËTIK

PERSONAL
TRAINING

Na je revalidatie verder werken aan je persoonlijke doelstellingen, specifieke begeleiding in functie van sport, je periodieke sportsessie met vrienden of familie enz. Laat je begeleiden door onze kinesitherapeuten in individuele of small group trainingen op jouw maat. We starten elk sporttraject met een intakegesprek en een fysieke screening op jouw maat om jouw verwachtingen en werkpunten in kaart te brengen.

Contacteer ons via het contactformulier voor een afspraak voor jou of je groep.

Duurtijd/sessie: 1u

Prijs: via deze link

Aantal deelnemers: individueel, duo (2 pers.) of small group (3 - 5 pers.)

Voorstel op maat voor jouw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op. We bekijken graag hoe we jullie kunnen ondersteunen!

NOOD AAN PROFESSIONELE BEGELEIDING NA EEN ORTHOPEDISCHE INGREEP- OF INDIVIDUELE SPORTCOACHING?

Maak een afspraak bij kinecentrum Robuust in Sint-Pauwels. 

bottom of page